ECC 2016. első nap

Az első nap után a Top Challenge férfi csapata 2. helyen áll! A Lányok a 4. helyen várják a holnapi napot! Nagyon szépen küzdött mindkét csapat.
A fiúk a Piramid Middlegate csapata ellen játszották első meccsüket, ahol a rivális csapat a megengedett 2 külföldi helyett 3 idegenlégióssal állt ki, így 2 játékosuk meccsét érvénytelenítették. Boros Dávid Cameron Pilley-vel játszott egy nagyon látványos mérkőzést, öröm volt nézni.
Majd Black&White Racket Club színeiben David Palmer Papp Nándit kapta ellenfeléül. Minden elfogultság nélkül mondhatom, hogy Nándi megmozgatta az egykori világelsőt és nagyon hasonló stílusban játszottak.
A Lányok az első meccsüket a Paderborn csapata ellen szoros mérkőzéseken elveszítették, egyedül Udvardi Nóri hozta a meccsét. Edó a Holland idegenlégiós Milou ellen játszott, aki a WPSA 40. helyezett, de sajnos nem sikerült a bravúr. Csengének egy nagyon harcias ellenfele volt, és nagyon szoros 2-3-es meccsek maradt alul.
A délutáni fordulón az Edgbaston Priory ellen küzdöttek. Sajnos itt nem tudtunk meccset nyerni, viszont nem is számítottunk másra az Angol lányok ellen.
Sajnos a nap végére kiderült, hogy csak 3. helyen állunk, de bizakodva várjuk a holnapi napot.

Share this post