Austrian Junior Open 2017.

Az elmúlt hétvégén rendezték meg Bécsben a 2017-es GP versenyt.
Szinte minden korosztályban képviseltettük magunkat a legkisebbektől a legnagyobbakig.
Komlódi Regő indult a 13-as fiuknál és a harminckettes táblán a 15..helyen végzett. Végig kiegyensúlyozottan szép technikával játszott, biztos vagyok benne, fog még Ő sokkal előrébb is végezni.
A 15-ös fiuknál négyen is indultunk..A helyezések a következők lettek.
Szabó Kende Zsombor a 30. lett élete első nemzetközi versenyén, közel 45 induló közül ez nem is rossz eredmény.
Simon Dániel a 14. helyen végzett. Nagyjából fele-fele arányban voltak a győztes és a vesztes meccsei. Sokat fejlődött az utóbbi időben.
Takács Benedek a 6.-ként zárt. Elég hullámzó teljesítmény jellemzi a játékát. Ha tudná stabilizálni a jó szériáit, komoly fejlődés elé nézhet a fiatalember.
Nagy Simon ezúttal a második helyen végzett. Végig remekül küzdött, de a döntőben kikapott német ellenfelétől.
A 15-ös lányoknál Laskai Vanda az 5., míg Chukwu Hannah az első helyen zárta a versenyt.
Mindketten jól játszottak. Vanda az egyiptomi kislánytól szenvedett vereséget, a többi meccsét megnyerte. Az egyiptomi egyébként kiemelés nélkül egészen a döntőig menetelt, de ott Hannah útját állta.
A 17-es fiuknál is négyen indultunk.
Rózsa Barnabás két vereséggel és három győzelemmel a 18. lett. Folyamatosan fejlődik a játéka.
Kamocsai Bendegúz a 8.-ként fejezte be a tornát. Sajnos kisebb sérülést szedett össze, de az utolsó két mérkőzését becsülettel lejátszotta.
Uraltuk ezt a korosztályt, mert a döntőt a Dévald testvérek játszották. Péter nyert 3/1 arányban, így Tamás most az ezüstnek örülhetett.
A 19-es lányoknál Nagy Sára a 6. lett. Két mérkőzést nyert, kettőt kikapott. Kis szerencsével előrébb is végezhetett volna.
A legidősebb fiuknál Pocsai Ákos is 8. lett. Lantos Olivér pedig a 16. Mindketten nagyon küzdöttek, de a 19-ben már nagyon erős a mezőny. Jelenleg ez reális eredmény.
Összességében gratulálok a fiataloknak, csak így tovább!

Farkas János beszámolója

Share this post