Kialakult az osztályozók párosítása

squashütő labdával

Az Országos Csapatbajnokság férfi csoportjaiban a három forduló alapján kialakult sorrendek alapján kialakult az osztályozók rendje alábbiak szerint:
Az I. osztály kieső cspata a CSC Oliver, akik a következő szezonban a II. osztályban indulhatnak. A II. osztályban a Black Knight-BLE II-es csapata végzett az élen, de az érvényben lévő szabályok értelmében nem kerülhet egy osztállyal feljebb, mert az egyesületnek már szerepel egy csapata az I. osztályban. Így az I. osztályba fellépő csapat a Top Challenge SE I-es csapata lett.
A Platán SE (I/9) osztályozót játszik a Squashberek SE (II/3) csapatával, valamint a Marostő SE I. (I/8) osztályozót játszik a Gekko SE I. (II/4) csapatával az I. osztályban való további szereplésért.

A II. osztály kieső csapata a PSA-Griff SE II-es csapata. Tekintettel arra, hogy a harmadik fordulóban nem álltak ki, a pénzbüntetés mellett a csapat két osztállyal lejjebb kerül besorolásba, tehát a IV. osztályba esik vissza. A III. osztály élén végzett csapat a Totem Squash SE I.es csapata, akik a következő szezont a II. osztályban kezdhetik meg.
A MAFC evopro (II/9) osztályozót játszik a CSC Friendship (III/2)csapatával, továbbá a Vidux-Tisza SE II. (II/8) osztályozót játszik a CSC Junior (III/3) csapatával a II. osztályban szereplés jogáért.

A III. osztály kiesői a Black Knight-BLE III-as és a Totem Squash SE II-es csapata, ők jövőre a IV. osztályban mérkőzhetnek tovább. Normál esetben a IV. osztályból a két legjobb csapat kerül a III. osztályba, de a II. osztály kiesőjének büntetése miatt (két osztályt esett vissza) van egy üresedés a III. osztályban, így a IV. osztály három legerősebb csapata léphet egy osztállyal feljebb. Ennek megfelelően a Budapest Squash Akadémia (IV/1), a Battai Fáraó KSE I. (IV/2) és az Egri Squash SE (IV/3) csapatai játszanak a III. osztályban a következő szezonban.
Ennek megfelelően itt csak egy helyosztó mérkőzés kerül lebonyolításra Khan-Go Ahead III. (III/8) és a PSA-Griff III. (IV/4) között a III. osztályban szereplésért.
Az érvényben lévő szabály szerit az osztályozó mérkőzéseket a két érintett által közösen kialakított időpontban kell lejátszani az alsóbb osztályú csapat a pályaválasztó. Ha a két csapatnak nem sikerül közös időpontot találniuk, akkor a mérkőzés időpontja: 2017. május 27. 10:00 óra.
Minden érintett csapatot hamarosan levélben értesítünk a részletek megadásával.

Share this post