Nehéz második nap az EB-n

A fiúknak nem volt könnyű napja, az első mérkőzésükön a 2. a második mérkőzésükön az 1. kiemelt volt az ellenfelük. Azt hiszem, ennél rosszabb nem is lehetett volna.
Az első akadályt még jól vették, az ír válogatott ellen, döntetlennel zárult a találkozó. Ezzel a csoport második helyére kerültek, és az 1-8 helyért játszhattak tovább. Délután az első kiemelt holland válogatott volt az ellenfél a legjobb nyolc között, ahol már kieséses rendszerben folytatódott a verseny. Itt sajnos 0:4 arányban maradtunk alul, vélhetően nem tudták kipihenni a délelőtti szoros találkozót a fiúk, az 5-8 helyért folytatják a versenyt. Ma délelőtt 11 órai kezdettel a belga válogatott ellen lépünk pályára, ennek egy részét élőben is lehet majd követni a
https://www.youtube.com/channel/UCfQ7UNqHc3kU8wlI6V-jVew linkre kattintva.

A lányok sajnos a skót válogatott ellen sem tudtak diadalmaskodni, így pont nélkül a csoport utolsó helyére kerültek. a folytatás a 7-9 helyek megszerzéséért ma folytatódik. Délután a 4. kiemelt lengyel válogatott lesz az ellenfél, majd holnap délelőtt az olaszok. Reméljük, itt már több sikert élhetünk meg és sikerül a bennmaradás a divízió 2-ben.

Share this post