Fontos elnökségi döntések

Szerdán tartotta az elnökség a soros ülését, ahol az alábbi döntések is megszülettek:
Az előttünk álló szezonban ismét lesz Premier Liga, négy csapat részvételével. Az első osztályban 7, a többi osztályban 10-10 csapatos lebonyolítás lesz majd. A premier Liga mérkőzései ismét pénteken kerülnek megrendezésre, hat alkalommal. A Versenynaptár hamarosan közzétételre kerül.
A divízió 3-ban szereplő női válogatott nevezését a szövetség csak a nevezési díj erejéig támogatja, amennyiben a csapat saját költségén vállalja a szereplést, az adminisztratív feladatokat az iroda bonyolítja.
A szövetség benevezte Farkas Balázst a 2017. évi Európa Bajnokságra.
Elnökség megemelte a versenyek bírói hozzájárulásának mértékét, felnőtt játékosok esetében 500.-, utánpótlás játékosok esetében 300.- Forintra. Ezeket a költségeket továbbra is a rendező klub téríti.
Már célegyenesben van az az új program, amivel a versenyek lebonyolítását és a ranglistát lehet majd korszerűbben kezelni. Ez hamarosan bevezetésre kerül, ami a játékosok új regisztrációját is magával vonzza. Amint a rendszer beélesedik, minden fórumon közzétesszük, hogy mindenki időben tudjon regisztrálni a rendszerbe.

Share this post