Roadshow – Szeged

Országos körutunk második alkalmával Szegeden jártunk, a helyszínt ismét a Decathlon áruház biztosította. Szegeden évek óta, több klubban is komoly utánpótlásképzés folyik, a fiatalok folyamatosan részt vesznek szövetségi versenyeken is, Ezúttal Kohlrusz Balázs és tanítványai voltak a segítségünkre egész nap, amit ezúton is köszönünk!
Az előző heti soproni helyszínnel szemben Szegeden 34 fokos hőség fogadott minket, de szerencsére ez nem tántorította el az érdeklődőket. A dél-magyarországi városban nagy hagyománya van a squashnak, már messziről felismerte mindenki, hogy az a “kék valami” a Decathlon előtt egy squash pálya.
A junior versenyzők egymást váltva bemutató szetteket játszottak egyéniben és párosban is, mely annyira látványos volt, hogy még a hozzá nem értő járókelőknek is felkeltette a figyelmét!
A nagy sikerre való tekintettel elkezdődött az egyeztetés egy esetleges újabb szegedi állomásról még az ősz folyamán, bízunk benne, hogy mielőbb visszatérhetünk!
A következő állomás augusztus 25-e péntek, Tatabánya, ahol találkozhattok többek között a hamarosan Európa-bajnokságra induló Farkas Balázzsal és edzőjével, Farkas Jánossal is!

Támogatóink:
Decathlon Magyarország
Holzfabrik Kft.
RapidAgro Kft.
Cardinal Marketing Zrt.

Share this post