A szezon első utánpótlás versenye

Az elmúlt hétvégén, szombaton került megrendezésre a szezon első junior ranglistaverseny Tatabányán.Hét kategóriában mérték össze tudásukat a játékosok.
Kezdjük a legkisebbekkel az U11-es fiúkkal.
Sajnos betegség miatt visszalépett az egyik kiemelt, de helyette boldogan szállt be a fiuk közé Juhász Nóra, aki remekül helyt is állt, büszke lehet a teljesítményére.
A győzelmet Sáli Barnabás szerezte meg, Lamport Ádám lett a második.
A 13-as fiuknál Pikler – Komlódi összecsapás volt ismét a döntőben. Színvonalas mérkőzésen ezúttal Regő volt a jobb, megérdemelten nyert. Itt a harmadik helyet Sáli Barna szerezte meg, aki ebben a kategóriában is megmérettette magát.
A 15-ös fiuknál nem tudták megszorítani Simon Dánielt, pedig itt voltak a legkiélezettebb párharcok. A második Jeszenszky Zoltán végzett, harmadik pedig Szabó Kende lett.
Hasonló volt a helyzet a 17-eseknél is. Itt Takács Benedek végzett az élen, Szebeni Péter lett a második, míg Krasznai Péteré a bronzérem.
A legnagyobbaknál Kamocsai Bendegúz magabiztosan menetelt végig, Szabó-Temple Marcell hozta a második helyet, szintén papírforma, és a két egri játékos közül ezúttal Fodor Attila végzett a 3. helyen.
A lányoknál U17-ben Chukwu Hannah nyert a döntőben Harmath Eszter ellen, míg a 3. helyet Ludvig Zsófi szerezte meg, De Jong Zsuzsa lett a 4.
A legnagyobbaknál Laskai Vanda meggyőző játékkal lett első, Nagy Sára állhatott fel a dobogó második helyére, míg Filyó Bori lett a bronzérmes.
A kevés induló ellenére remek kis mérkőzéseket láthattunk, emiatt eléggé elhúzódott a verseny, de azért bízom benne, hogy a következő junioron többen mutatják meg tudásukat.
Köszönöm mindenkinek a részvételt, találkozunk a következő junior versenyen.
Farkas János beszámolója.

Share this post