2. összevont verseny, rekord nevezővel a CSC-ben.

Maratoni hétvégén dőlt el a helyezések sorsa a hétvégi összevont ranglista versenyen a City Squash Clubban. 106 induló mérte össze tudását a két nap alatt 5 kategóriában.
Szombaton a B kategóriában Dévald Péter 1 szettet vesztve magabiztosan nyerte a verseny. Rózsa Barnabás Krasznai Gábor ellen tudott fordítani az elődöntőben és szerezte meg az ezüstérmet, 3. Konfár Tamás lett.

 

A D kategóriában Sziládi Sándor állhatott a dobogó legfelső fokára, Bencsik Zoltán a második helyet szerezte meg, Papp Krisztián harmadik lett.

 

 

Vasárnap a hölgyeknél Chukwu Hannah és Farkas Fatime elődöntője hozta a legnagyobb csatát, Hannah meccslabdák hárításával tudott győzni. A döntőben Guti Judit ellen is felül tudott kerekedni. A harmadik helyet Fatime szerezte meg.

 

A C kategóriában az idén ismét versenybe szálló Nándori Levente szerezte meg a győzelmet, a szezonban már a második alkalommal. Simon Dániel utánpótlás játékos ezüstérmet, Pásztor Gergely bronzérmet szerzett.

 

 

A legjobbaknál az esélyes Farkas Balázs nyerte az első helyért járó gyönyörű kerámia tálat. A döntőben a nagyon motivált Gubi Ramon ellen győzött, harmadik Cséffalvay Dániel lett, aki ezen a versenyen tért vissza a versenyrendszerbe. Sajnos Sebők Benedek betegség miatt a 4 közé kerülés után feladni kényszerült a további játékot.

Örülünk, hogy így összejött a hazai mezőny a hétvégén. Magas színvonalú mérkőzéseket láthattunk minden kategóriában. Tóth Béla főbíró határozottan vezette végig a táblákat. Az egészségügyi szolgálatnak szerencsére most nem volt dolga. Gratulálunk minden indulónak és külön a helyezetteknek!

Share this post