TOP 8-as verseny a HEAD klubban

                              
Ezen a hétvégén lezajlott a TOP 8-as férfi és női ranglista verseny. A HEAD klubban 2 pályát tudtak a versenyzők használni, ennek ellenére a hosszúra sikeredett versenyen mindenki jól érezte magát köszönhetően Nagyiványi Gyurinak, aki folyamatosan gondoskodott friss szendvicsekről és kávéról is. A nap folyamán látványos, szoros mérkőzések követték egymást, Török András visszatérésére sokan voltak kíváncsiak.
A lányoknál körmérkőzések alapján dőlt el a végső sorrend, 3. helyezett Laskai Vanda lett. A döntőben egy izgalmas meccsen Csókási Gabriella 3:2-re nyert Chukwu Hannah ellen.
A férfiaknál Török András 3. helyezést érte el, 2. lett Cséffalvay Dani.  Szettveszteség nélkül nyerte a versenyt Krajcsák Márk.
A játékosok a nap folyamán lelkesen töltötték a bírói teszteket, ebben is Márk bizonyult a legjobbnak.
Összességében egy családias, jó hangulatú versenyt bonyolítottunk le.
Köszönjük Gyurinak a támogatást és szervezést!
(Tóth Béla beszámolója)
Vasárnap férfi D-kategóriás verseny zajlott a HEAD Squash Clubban. A versenyre 19 nevezés érkezett, és mivel mindenki meg is jelent, elég népes mezőny gyűlt össze. A legjobb 4 között először Sziládi Sándor és Kósa Endre mérkőztek meg. Szoros csatában, de Sándor maradt alul, így Endre mehetett tovább a döntőbe, ahol Szabó Gáborral találkozott, aki az elődöntőben Bencsik Zoltánt ejtette ki. A harmadik helyért, nap végére Zoli valószínűleg elfáradt, így Sanyi szép játékkal, 3:0 arányban nyerte meg a bronzot. Az utolsó mérkőzés hozta talán a legnagyobb izgalmakat, Gábor szép, magabiztos játékkal megnyerte az első két szettet, ám ekkor Endre is nagyobb fokozatra kapcsolt, és bár Gábornak a 4. és 5. szettben is több meccslabdája volt, nem tudta őket kihasználni így végül Kósa Endre örülhetett az aranynak. Összességében úgy gondolom, egy hosszú, mozgalmas és sikeres napot tudhatunk a hátunk mögött. Köszönjük szépen a HEAD Squash Clubnak a rendezést, reméljük következő alkalommal már mind a 4 pályát élvezhetjük!
(Varga Gábor beszámolója)

Share this post