A szezon első összevont versenye

A hét végén került megrendezésre a szezon első összevont verseny a Griff Squash & Fitness Clubban. A kétnapos versenyre 81 nevezés érkezett be, és a legörömtelibb adat a hölgyek 8 fős indulása volt.
Szombaton a C-kategória küzdelmeivel indult a nap. A dobogó harmadik fokára ifjú Szebeni Péter állhatott fel. A döntőben szoros csatában második Őrfi Péter, az első pedig Lóczy Attila lett.

 

 

A hölgyeknél a ritka nagynak tekinthető mezőnyben nem született meglepetés, harmadik Harmath Eszter, második Guti Judit, az első pedig Chukwu Hannah lett.

 

 

Az A-kategóriában szoros, látványos labdamenetekkel tarkított mérkőzéseket láthatott a szép számban kilátogatott közönség. Harmadik Hoffmann Péter, második Sebők Benedek, az első pedig Farkas Balázs lett.
Vasárnap a B és a D kategória játékosai léphettek pályára.

 

A D kategóriában a fiatal Tamásy András szerezte meg a győzelmet, a még fiatalabb Nagy Leventét szorítva a második helyre. A harmadik helyet Csókási Eszter szerezte meg, aki a női mezőny helyett a férfiak versenyén mérette meg magát.

 

A B kategóriában Juhász Áron már másodszor végzett a kategória első helyén, úgy látszik jó volt a nyári felkészülési programja. A második helyre Ulics Máté került, megelőzve az utánpótlás játékost, Takács Benedeket.
Ezen a napon főleg a fiatalok arattak sikereket.

A ranglista frissítésre került, és már a Körverseny állása is megtalálható a Ranglisták menüpont alatt.

Share this post