8. Nárcisz Kupa

Most vasárnap idén már a nyolcadik alkalommal rendezik meg a Griff & Squash Clubban a Nárcisz Kupa elnevezésű jótékonysági sportnapot, melynek teljes bevételét a Magyar Hospice Alapítványnak ajánlják fel a szervezők.
Az alapítvány a daganatos betegek térítésmentes ápolásával, fájdalomcsillapításával és a családok támogatásával foglalkozik. A nárcisz szerte a világon a rákbetegeket gondozó szervezetek szimbóluma.

A sportnap fénypontja természetesen a fallabda-verseny, amelyen az igazolt játékosok handycap-rendszerben mérkőzhetnek meg egymással, míg a szabadidős (amatőr) játékosok hagyományos körülmények között küzdhetnek a díjakért.
A squash mellett a Nárcisz Kupa egyik legjobb hangulatú eseménye a kispályás teremfoci bajnokság, mely során három a három elleni csapatok vívnak egymással 12 perces mérkőzéseket.
A sportnap egyik különlegessége, hogy nemcsak a fallabdázni, vagy futballozni vágyókat látják vendégül, ugyanis akár a teljes család ellátogathat az újbudai klubba, ahol az érdeklődőket számos ingyenes csoportos órával várják.
A vasárnapi eseményre még korlátozott számban lehet nevezni, további információk a klub honlapjának, illetve Facebook-oldalán.

Share this post