STANDBY Senior Verseny a Goldban

Szombatom a Gold Squash Klubban találkoztak a senior szakág játékosai, hogy megmérkőzzenek a győzelemért és a ranglista pontokért. A versenyre 32 játékos nevezett be, voltak, akik két versenyszámban is megmérettették magukat.
A hölgyeknél az hat  induló csoportos lebonyolításban kezdte meg a versenyt. A későbbi döntősök már itt játszottak a csoporthelyezésért. Mivel a két csoport első két helyezettje „keresztbe” játszott, Szombati Edina és Udvardi Leonóra a döntőben ismét egymással került szembe. Edina ismét nyert, így ő állhatott fel a dobogó tetejére, Udvardi Nóri a második lett. A harmadik helyet Guti Judit szerezte meg.
A férfi 55-ben öt induló volt, akik körmérkőzéses lebonyolításban játszották ki a helyeket. A döntőnek számító találkozó Nagyiványi György és Horváth Tibor között zajlott, ezúttal Gyuri került ki győztesnek, revansot véve a legutóbb elszenvedett vereségért. A harmadik helyen Füzes Sándor végzett.
A férfi 45-ben meglepetés született, az első kiemelt egy vereséggel az 5-8 helyért játszhatott tovább. A döntőbe Bednár László és Krasznai Gábor jutott el. A találkozójuk a régi időkre emlékeztetett minket, hiszen korábban is sokat játszottak egymás ellen. Ezt a találkozót Bednár László nyerte, így Krasznai Gábor a második helyre szorult. A dobogó harmadik fokára Rabi Illés állhatott fel.
A legfiatalabb férfi kategóriában 11 induló volt, itt is csoportos lebonyolításban zajlott a verseny. Nagy Péter Bálint itt kárpótolhatta magát, és a dobogó legfelső fokára állhatott fel. Pásztor Gergely a második, míg Kiss András a harmadik helyen végzett.
A versenyre sok olyan játékos jött, aki nem szokott senior versenyekre járni, és sok olyan is, akinek ez volt az első senior versenye, és jó játékerőt képviseltek. Jó lenne továbbra is látni őket a versenyeken.
Köszönet a rendezőknek a finom ebédért, a támogatónak (STANDBY) a dobogósok jutalmáért, és az összes játékosnak a sportszerű és nagyon jó hangulatú versenyért.
Legközelebb a Senior Mikulás Kupán találkozunk.

Share this post