Az Országos Csapatbajnokság első fordulójának összegzése

A férfi I. osztály csapatai a City Squash Clubban találkoztak az első forduló alkalmával. Minden csapat igyekezett a legjobb játékosait felvonultatni, a debreceniek két spanyol idegenlégióssal erősítettek, és a tatabányai csapatban a fiúk között játszott Chukwu Hannah is.
A nap bővelkedett a szoros meccsekben és volt három olyan mérkőzés is, ahol a játszmák döntötték el a győzelmet. A legeredményesebb a Viktor-BLE csapata volt, akik mérkőzést sem vesztettek, de szorosan a nyomukban van a Vidux-Tisza SE csapat, azonos pontszámmal. A harmadik helyet jelenleg a Csé-Team I-es csapata foglalja el.
A férfi II. osztályban szoros eredmények születtek, két olyan találkozó is volt, ahol a megszerzett pontok mennyisége döntötte el a győzelmet. Jelenleg a Budaörsi Labda Egylet II-es csapata vezet, de szorosan a nyomában van két csapat is. Ebben az osztályban egy olyan csapat szerepel, amelyik nem tudott pontot szerezni még.
A férfi III. osztályban talán a legszorosabb az állás. A Gekko SE II-es csapata két játszmaveszteséggel, de a maximális pontszámmal vezeti a csoportot. Egy csapat áll pontszerzés nélkül, és a többi csoport fej-fej mellett alkotja a középmezőnyt. Itt még valószínűleg szoros csaták várhatóak, szoros további találkozókkal.
A férfi IV. osztályban 13 csapat játszik a végső helyezésekért. Az első fordulóban megszerzett pontok nem mutatnak reális képet, mert nem minden csapat játszott azonos mennyiségű találkozót. Jelenleg három újonc csapat áll azonos pontszámmal az élen, ők azonos mérkőzést is játszottak le. Ebben az osztályban is csak egyetlen csapat maradt pont nélkül, amin még a további három fordulóban lesz lehetőségük szépíteni.
A hölgyek csak két fordulóban mérettetik meg magukat, most még pihenőn voltak.

A következő forduló 2019. január 26-án, szombaton kerül megrendezésre. A részletes időrend hamarosan a Versenynaptárban elérhető lesz.

Share this post