Az osztályozók párosítása a CsB-n.

Az I. osztályból a Sport Elit SE I-es csapata esik ki, és a büntetése miatt a következő szezonban a III. osztályban folytathatja a sorozatot.
A 9. helyen végzett Marostő SE I-es csapata osztályozót játszik a II. osztály 2. helyén végzett Eger Boros Team csapatával.
A 8. helyen végzett Go Ahead SC SE I-es csapata osztályozót játszik a II. osztály 3. helyén végzett Top Challenge SE I-es csapatával.

A II. osztály győztese a Budaörsi Labda Egylet II.es csapata, ők feljutottak az I. osztályba.
A II. osztály utolsó helyezettje a Colosseum-Luxus SE I-es csapata, ők a következő szezont a III. osztályban folytatják.
A II- osztály 9. helyén végzett Go Ahead-Újpalota csapata osztályozót játszik a III. osztály 2. helyén végzett F.I.T.S.C. csapatával.
A II. osztály 8. helyén végzett Go Ahead SC SE II-es csapata osztályozót játszik a III. osztály 3. helyén végzett MAFC evopro SE csapatával.

A III. osztály első helyezettje a Gekko SE II-es csapata feljutott a II. osztályba.
A III. osztály utolsó helyén végzett Gekko SE III-as csapata kiesett, a következő szezont a IV. osztályban kezdheti.

Tekintettel arra, hogy a IV. osztályban még hátravan egy forduló, a további feljutások/kiesések sorsa még nem dőlt el. (Az utolsó forduló 2019. május 18-án, Budaörsön kerül megrendezésre.)

Az osztályozók lejátszásánál minden esetben az alsóbb osztályos csapat a pályaválasztó. A mérkőzések lejátszásának legutolsó határideje 2019. június 22., az érintett csapatok megegyezéssel döntik el a találkozók időpontját. Ha ez az egyeztetést nem jár sikerrel, akkor a legutolsó napon 10:00 órai kezdéssel kell a mérkőzést lejátszani.

A csapatbajnokságon megszerezhető ranglista pontok a IV. osztály utolsó fordulójának lejátszásakor kerül felvezetésre.

Share this post