Összevont verseny Szegeden

A hét végén Szegeden került megrendezésre a szezon utolsó összevont versenye. A nevezők számán is látszott, hogy ez már a szezon végét jelentő versenyek egyike, kicsit már alábbhagyott az indulási kedv. Az A, és a C kategóriában, valamint a hölgyeknél ezzel le is zárult a körverseny, kialakult az indulásra jogosultak csoportja. A B kategóriában még hátra van egy verseny, ahol módosulhat a legjobb nyolc játékos összetétele.
A hölgyek versenyét Chukwu Hannah játszmaveszteség nélkül nyerte meg. A második helyen Csókási Gabriella végzet megelőzve nővérét, Esztert.
A C kategóriában Lóczy Attila csak egy szettet engedett ellenfeleinek, ezzel a dobogó tetejére állhatott. A döntőben Kiss-Mihály Istvánt 3:1 arányban múlta felül. A harmadik hlyet Szabó Kende Zsombor szerezte meg.
A férfiak A kategóriájában ez volt az utolsó verseny az EB előtt, a válogatott játékosok többsége pályára is lépett. A sorsolás szeszélye folytán az alsó ág egy kicsit nehezebbre lett, ott szorosabb mérkőzések voltak. Ismét Hoffmann Péter-Cséffalvay Dániel döntőre került sor, és szoros csatában ismét Hoffmann Péter tudott nyerni. A Harmadik helyen Sebők Benedek végzett.

Vasárnap a B és a D kategória játékosai léphettek pályára.
A D kategóriában Nagy Levente állhatott fel a dobogó legfelső fokára, míg a második helyen Csontos Ottó végzett. A harmadik helyet Wiandt András szerezte meg. A B kategória döntőjébe fiatalok kerültek, Takács Benedek Rózsa Barnabással mérkőzött. A győzelmet és az első helyet Benedek nyerte el, Makra Roland a harmadik helyen végzett.

Share this post