Vereség a németektől

Délután a német válogatott volt az ellenfél a csoportmérkőzések között. Ekkor már a saját felszerelésével tudott csapatunk pályára lépni. Az első mérkőzést Krajcsák Márk játszotta Valentin Rap (WR129) ellen. Szoros csatában, a döntő szett 13:11 ide, 3:2 arányban sikerült megnyerni. A második találkozó Farkas Balázs és Simon Rösner (WR5) Között zajlott. Balázs szép játékkal hozta, ami elvárható volt. Amikor Balázs kiegyenlített, akkor már 120 felett volt a nézőszám az élő közvetítésen, aztán megszakadt a közvetítés. A végét már nem tudtuk élőben követni, Rösner 3:1 arányban nyert.
A harmadik találkozón Hoffmann Péter lépett pályára Lucas Wirths (WR482) ellen. Egy szoros első szett után két sima, a vége 0:3. Ezzel a német csapat 2:1 re vezetett és már matematikailag sem volt esély a győzelemre. Az utolsó mérkőzésen Sebők Benedek ellenfele Rudi Rohrmüller volt. A német fiú 2:0-ra vezetett és a harmadik szettet már nem játszották le. Összesítve 3:1 a németeknek.
Holnap helyi idő szerint 16:00 órakor játsszuk utolsó csoportmérkőzésünket a skótok ellen két pályán párhuzamosan. Vélhetően ismét lesz élő adás is.

Share this post