8. helyen végzett válogatottunk az EB-n

Nyolcadik helyen végzett csapatunk, Svájc ellen 3-1-re kikaptunk. A nap meccsét Hofi játszotta, aki rövidítésben győzött a döntő szettben. Küzdelemből jeles, nagyon ügyesen játszott.
Borosnak szettlabdái voltak, nem is kevés, de végül 3/0-ra kikapott. Bánkódnia semmi oka sincs, kiemelkedően játszott egész héten.
Farkas szettet is hozott Müllertől, és a négy szettből háromban is nyílt volt a meccsük. A két szett is reális lett volna, nagyon látványos és hajtós labdamenetek voltak végig.
Beni 3 szettben maradt alul, de neki is ma ment a legjobban a játék, egy szettben lett szoros az állás.
Dani és én sérülés miatt nem tudtunk játszani sajnos.
Ezen az Eb sokkal nehezebb ellenfelekkel kerültünk össze, így az elvárás is más volt a csapattal szemben. Balázs például egész héten csak a világranglista 5-35. helyezettje közöttivel játszotta mind az 5 mérkőzését, de a többi pályán is érezhető volt a szintkülönbség.
Összességében nem lehetek elégedetlen a csapat teljesítményével, ebben idén ennyi volt, az ellenfeleink jobbak voltak nálunk, de ennek ellenére nekem személy szerint hatalmas élmény volt. Csak kettőnk sérülését bánom.
A válogatott idén két hellyel tovább javította eddigi rekordját és az előkelő 8. helyen végzett. Egy nagy kérdés maradt csak bennem: vajon ezt mikor lehet majd megdönteni?? Nem lesz könnyű…

Krajcsák Márk helyszíni beszámolója

Share this post