Második nap az EB-n

A kicsik a 9-16 között, a nagyok az 1-8-ban folytatják holnap. Nézzük a részleteket.
U15 Magyarország – Belgium 2-1. Komlódi, Sáli, Juhász volt a felállás. Mindkét fiatalember 3:0-ra hozta a saját pályáját és bár Nóri kikapott, így már biztos volt, hogy a csoport 3. vagy 4. helyén zárjuk. Ez a kérdés az oroszok elleni délutáni meccsen dőlt el. Itt sajnos 1:2-re kikaptunk, most Nóri helyett Lorena játszott. Ő kezdte a sort, ellenfele nem sok esélyt hagyott a mérkőzésen. A fiú egyes pálya volt a következő. Regő küzdött derekasan, de 0:3 lett a vége. A fiú kettes pályát Sáli Barna magabiztosan hozta 3:0 arányban, de összességében 1-2 arányú vereséget szenvedtünk.
Holnap az első helyosztón a másik csoport harmadik helyezettjével, Svájccal játszunk. Nem lesz könnyű meccs.
Nézzük a nagyokat. Megvan a csoport második hely, ugyanis mind Izraelt, mind Walest 2-1 arányban legyőztük. Izrael ellen Simon Dani, Nagy Simon, Chukwu Hannah trióval álltunk fel. Hannah és Simi 3:0 arányban nyertek, míg Dani ugyanilyen arányban elbukta a mérkőzését.
A walesiek ellen Takács Benedek, Simon Dániel, Chukwu Hannah volt a csapat. Ma a női pálya kezdett, Hannah 3:0. Majd az egyes fiú Takács Beni, 3:0. Végül a kettes fiú Simon Dani, 1:3. Ők holnap délben a másik csoport elsőjével, Csehországgal játszanak. Terveink szerint a női pályát elhozzuk és bízunk a fiúkban, hogy valamelyik pályát el tudják csípni a csehek ellen. Ha sikerül a bravúr, akkor 4-ben vagyunk, ha nem akkor 5-8 között folytatjuk.
Holnap is két mérkőzés vár a gyerekekre, de a délutáni ellenfeleket még nem tudhatjuk.

    

Share this post