Top Nyolcak Squash Gálája a Rómain

Szombaton, a Római Teniszakadémián került megrendezésre a szezon utolsó hazai egyéni versenye, a Top Nyolcak Squash Gálája. Ezen a versenyen a szezon legeredményesebb 8-8 női, és férfi A, B, és C kategóriás játékosai vehettek részt. Ez az esemény méltó zárása volt a szezonnak remek mérkőzéseket láthattak a kilátogatók és a játékosok is.
A hölgyeknél Chukwu Hannah végzett az első helyen, a dobogó második fokára Kiss-Máté Csenge állhatott fel. A harmadik helyet Csókási Gabriella szerezte meg Guti Judit előtt.
A férfi A kategóriában a sorsolásnak köszönhetően az első mérkőzést Farkas Balázs és Krajcsák Márk játszotta, Balázs hozta az OB-n láthatott formáját és legyőzte Márkot. Balázs végigmenetelt a dobogó legfelső fokáig. Az elődöntőben Cséffalvay Dániel és Boros Dávid került egymással szembe. Dani revansot vett a győri vereségért, most ő volt az, aki magabiztosan játszott, így a döntőbe jutott. A bronzérem Sebők Benedeknek jutott, maga mögé utasítva Boros Dávidot.
A B kategóriát a fiatalok uralták. A döntőbe Takács Benedek és Simon Dániel jutott, itt Benedek bizonyult jobbnak, az ő nyakába került az aranyérem. A harmadik helyen Rózsa Barnabás végzett, ellenfele, Ulics Máté kisebb sérülés miatt nem tudta lejátszani a mérkőzésüket.
A C kategóriában viszont a tapasztalat diadalmaskodott Pásztor Gergely személyében. A legszorosabb döntőt játszották Szebeni Péterrel, Geri két szett hátrányból tudta megfordítani a mérkőzést. a harmadik helyért Kiss-Mihály István Maróti Lászlót múlta felül.
A díjátadó ceremónián az A kategóriás játékosok pénzjutalomat, a C kategóriás játékosok a Coffee 42 tárgyjutalmait, míg a hölgyek és a B kategória játékosai a PestiSport és az L&H Sport vásárlási utalványait vehették át.
Krajcsák Márk értékelés szerint az egy eredményes versenysorozat volt a szezonban, és az elnökség igyekszik ezt a jövőben is megtartani.
Köszönjük a játékosoknak a támogatóknak és a versenynek helyet adó klubnak ezt a remek napot.

Share this post