Lezárult az Országos Csapatbajnokság az osztályozókkal

A szombati napon végképp lezárult a 2018-2019 es szezon Csapatbajnoki versenysorozata az osztályozó mérkőzésekkel. Ezzel a teljes versenyszezon is lezárult, a következő hivatalos hazai verseny már szeptemberben lesz.
Az I. – II. osztályban való szereplés eldöntésére két mérkőzést kellett lejátszani.
Az Eger Boros Team csapata a Marostő SE I-es csapatát fogadta, és 2:2-es mérkőzés, valamint 7:6-os szettarány mellett szerezte meg a győzelmet. A győzelemmel a következő szezonban az I. osztályban folytathatja, míg a Marostő I-es csapata visszaesett a II. osztályba.
A Top Challenge I-es csapata a Go Ahead SC SE I-es csapatát fogadta volna, de az ellenfél nem jelent meg. Így a Top Challenge SE I-es csapata az I. osztályban, a Go Ahead SC SE I-es csapata a II. osztályban kezdheti az új szezont.
A II. – III. osztály párosítása alapján a F.I.T.S.C csapata a Go Ahead Újpalota csapatával mérkőzött, és 3:1 arányban nyert. A F.I.T.S.C csapata a II. osztályba léphet, a Go Ahead Újpalota csapata a III. osztályban kezdi az új szezont.
A MAFC evopro SE csapata a Go Ahead SC. SE II.-es csapatával mérkőzött és alulmaradt a küzdelemben.
A Go Ahead SC SE II-es csapata a II. osztályba léphet, a MAFC evopro SE csapata visszalép egy osztállyal.
A III. – IV. osztály párosítása alapján a Csé Team LE II-es csapata játék nélkül szerezte meg a győzelemet az Öntöde-ZEUS II-es csapata ellen. A Csé-Team a III. osztályban, az Öntöde II-es csapata a IV. osztályban játszik a következő szezonban.
Az újonc SzoSza SE csapata A Top Challenge SE III-as csapatát látta vendégül, és 4:0 arányban meg is szerezte a győzelmet.
Így A SzoSza csapata egy osztállyal feljebb lépett, míg a Top Challenge III-as csapata egy osztállyal visszaesett a csapatbajnoki versengésben.

Share this post