Köszöntő

Kedves Fallabda (squash) Barátok!

Szülinapunk van! Ha másnak házunk tájáról nem annyira, ám nekem szerintem igazán illik megemlékeznem arról, hogy Magyarországon ma 30 esztendeje van hivatalosan is kedvenc sportágunk! Bizony, 1989. november 4-én alakult meg szövetségünk a Club Tihany Wimbledon Klubjában ! Zajlott ott egy verseny is és a későbbi győztesek Kurali Andrea és Tábori Tamás éppen az alapító közgyűlés
határozata alapján már magyar bajnoknak is mondhatták magukat!
Azóta eltelt három évtized! Hál’Istennek az akkor megválasztott első elnökség tagjai Cséffalvay Gábor, Hrehus Sándor, Mádai János, dr. Nagy Gábor, Páder Vilmos és Tábori Tamás velem együtt megélték ezt a csodálatos évfordulót és a hazai fallabda egyre népesedő táborával egyetemben nagyon is büszkék lehetnek az eddigi eredményekre! Régóta ismerik ugyanis csapataink és játékosaink teljesítményét Európa-és világbajnokságokon továbbá a profi egyéni tornákon! Egyebek mellett engem a jövőre tekintve megnyugtat az a tény, hogy a sportágat olyasvalaki vezeti Krajcsák Márk személyében, aki tényleg letette névjegyét a profik között is.
A kezdetekkor 5(öt) pálya volt Magyarországon, ma, ha jól tudom 500 felé közelít!
Minden túlzás nélkül merem tehát állítani, hogy jó úton halad nálunk a fallabda!
Az eddigi közreműködést – kiemelés nélkül – szeretném mindenkinek megköszönni! Egyúttal tettem egy felajánlást is. Főleg azokra gondolva, akik velem együtt kezdték!
A hétvégi tihanyi versenyen, – a szentélyben – át is adtam a trófeát a szövetséget képviselő Képes Gábor főtitkár úrnak! Örökös vándordíj, a szezon legjobb szeniorjának!
Hogy ki lesz, döntse el az illetékes testület! A vándordíj neve, (ha már én ajánlottam fel és 30 év után!): Kapi Kupa!
Nyerjétek el minél többen!

Boldog Születésnapot Kívánok!

Kaplár F. József
alapító, tiszteletbeli elnök

Share this post