A és C kategóriás verseny Nyíregyházán

Nagy sikerrel lezajlott szombaton Nyíregyházán s D Fitness Központban az A és C kategóriás körverseny. Az A kategóriában 13 , a C kategóriában 18 versenyző vágott neki a küzdelmeknek .
Mindenek előtt hatalmas köszönet az ANICO-KÉSZHÁZAK Kft-nek a verseny támogatásáért !!!
A C kategória első két köre viszonylag papírforma szerint zajlott, csak Troják Csaba 5 szettes győzelme Kiss Tibi ellen érdemel kiemelést. A következő körben már mindenkinek komolyan meg kellett küzdenie a továbbjutásért. A legjobb mérkőzést az egyedüli lányként induló Laskai Vanda vívta a későbbi győztes Zékány Péter ellen. Vandát ezen a versenyen csak Petinek sikerül megállítania. Az egyik elődöntőben Zékány Peti diadalmaskodott Venczel Miklós ellen , míg a másikban Nagy Péter kerekedett felül Nagy Norberttel szemben. Így a döntőben két miskolci, míg a harmadik helyért két debreceni srác játszhatott egymás ellen.
A győzelmet Zékány Peti , míg a harmadik helyet Venczel Miklós szerezte meg, míg a vigaszág győztese Szabó Attila lett.

Az A kategóriában 3 román játékost köszönthettünk a versenyzők között . Remélhetőleg többször többen is jönnek még hozzánk játszani. Mint később kiderült nekik inkább a B kategória lett volna a megfelelő választás.
Az első komoly mérkőzés rögtön az első körben Ulics Máté nagyon  megnehezítette Sebők Benedek dolgát , de győzelemre már nem futotta az erejéből. A 4 közé jutásért Boros Dávid hatalmas csatában 0-2 ről fordított Juhász Áron ellen, míg a felső ágon Hofmann Péter játszott egy közönség szórakoztató mérkőzést Farkas Balázsal. Az első elődöntőben Balázs és Szqabóky Marton mindent megtett azért, hogy a közönség jól érezze magát, míg a másik meccsen Sebők Beni próbálta Boros Dávidot megállítani, de csak egy szettre futotta erejéből. Így Beninek Marci elleni sikerrel a harmadik hellyel kellett megelégednie, a győzelmet Farkas Balázs zsebelte be már másodszor ebben a szezonban Nyíregyházán, de most a nézők nagy örömére Boros Dávidnak  sikerült egy szettet elcsennie.

Bottyán István beszámolója

Share this post