B és D kategóriás verseny az RSC-ben

Szombaton lezajlott a B és D kategóriás körverseny következő fordulója, aminek az RSC adott otthont. A D kategória szerény létszáma ellenére igazán színvonalas játékot mutattak a résztvevők. A B csoportban a mostanság megszokott összetétellel jelentek meg játékosok, kiegészülve a C kategóriából feljebb lépett jelentkezőkkel.
Zentai Lászlónak a taktikai, technikai fölény bronzérmet hozott a D kategóriában Némethy Lászlóval szemben. Piroch Domonkos hosszú kihagyás után győzelemmel és aranyéremmel térhetett haza – elmondása szerint – utolsó versenyéről ebben a kategóriában. Ellenfele a döntőben Potóczky András volt.
Chukwu Hannah egyedüli hölgyként remekül helytállva bronzérmet szerzett a B kategóriában, 3-2-re legyőzve Szebeni Pétert. A döntőbe pihentebben érkező, szerencsésebb sorsolást maga mögött tudó Simon Dániel Füredi Péteren kerekedett felül és szerzett aranyérmet. A későbbi győztestől egyébként egyedül az egyik legidősebb játékosnak, Horváth Istvánnak sikerült szettet rabolnia a verseny folyamán
Összességében gördülékeny, színvonalas, jó hangulatú forduló volt a szombati, minden játékosnak gratulálunk és köszönjük a részvételt!

Horváth István beszámolója

Share this post