Támogatók keresése Top Nyolcak Gálájára

A Magyar Falabda (Squash) Szövetség ebben a szezonban ismét életre keltette a körverseny rendszert. Ez a szezonon átívelő program női, férfi A, B, és C kategóriában lett kiírva. A program záró eseménye egy Top Nyolcak Squash Gála elnevezésű verseny lesz, ahol a négy kategória játékosai közül a legeredményesebb 8 – 8 játékos léphet pályára, és mérkőzhet meg a végső helyezésekért. A verseny időpontja 2020. június 6. szombat, helyszíne még kijelölés alatt van. Terveink szerint a verseny zárásaként rendezzük meg azt a megemlékezést, amit a Szövetség fennállásának 30. évfordulójának alkalmából tartanánk.
Minden kategóriában a helyezettek pénzdíjat, illetve tárgyjutalmat vehetnek át.
A férfi A kategóriában a költségvetésünkben elkülönítettük a nettó 1.000.000.- Ft összdíjazást.
A férfi B, C és a női kategóriára még nincs támogató, ezért az alábbi felhívást tesszük közzé:

Keresünk olyan partnereket, akik kedvezményes áron adnának el a Szövetség részére szabadon beváltható vásárlási utalványokat, 10.000.- Ft és 5.000.- Ft névértékben. A B verseny összdíjazása 500.000.- Ft, a C verseny összdíjazása 300.000.- Ft, női verseny összdíjazása pedig 230.000.- Ft.
Az ajánlatban kérjük, adjátok meg, hogy melyik utalványt milyen áron adnátok el a Szövetség részére. (Kérjük, adjátok meg a beváltás/beváltások helyszínét is.)
Azoknak a partnerek, akik sikeres ajánlatot tesznek, a záró rendezvényre megjelenési lehetőséget biztosítunk a verseny helyszínén és a versennyel kapcsolatosan megjelenő kiadványokban és megjelenésekben.
Az ajánlatot kérjük juttassátok el a szövetség irodájába, személyesen, vagy postán (1282 Budapest, pf.: 40/1.) vagy e-mail-ben a squashiroda@squash.hu címre.
Az ajánlatok beérkezésének záró dátuma: 2020. március 20. éjfél.
A kérdésekkel Képes Gábort lehet elérni a +36 30 9724778-as telefonszámon.

Share this post