Összevont verseny Száhalombattán

A hét végén került megrendezésre 4. összevont verseny Százhalombattán az újra megnyílt Omega – volt Fáraó – Sportcentrumban. Mind a versenyzők, mind a rendezők nagyon várták már ezt az eseményt, de kijelenthetem, hogy nagyon jól sikerült. Bár nagyobb induló számra számítottunk (szombaton 28 fő a 3 kategóriában, vasárnap 24 fő), akik eljöttek nem bánták meg. Különleges vendégszeretettel fogadtuk őket és a babgulyásra sem volt panasz. Egyesek véleménye szerint külön ki kell emelni, mert annyira finom volt!
Bár a létesítmény felújításon esett át, sajnos némelyik pályán előfordult, hogy csúszott, de ígérjük, hogy mire legközelebb jöttök megoldjuk a problémát!
A kategóriákról külön-külön.
Annak nagyon örültünk, hogy női kategóriában Szombati Edina is elindult, aki végül a negyedik helyen végzett. A bronz meccsen nagy csatában kapott ki Szécsi-Páj Lindától. A döntőt a két legesélyesebb versenyző játszotta, ahol nagyon színvonalas mérkőzésen Chukwuh Hannah 3-1-re győzött Kiss-Máté Csenge ellen. Nagy öröm volt látni, hogy a két lány mennyire komolyan veszi a nemzetközi megmérettetést.

 

D kategóriában 3. helyen végzett Varga István Attila, második lett Thuróczy Gyula és a győzelmet a hosszú idő után visszatért, helyi Petrovics Sándor szerezte meg.

 

 

B kategóriában a győztes ismét Simon Dániel lett, aki Rózsa Barnabást győzte le a döntőben. Harmadik Kozma András lett.
 

Vasárnap mindkét kategóriában volt női induló is a két előző napi döntős személyében. A C kategóriában induló Kiss Máté Csenge meg is szerezte a győzelmet. A döntőben Barát Bálintot győzte le, aki szintén hosszú kihagyás után kezdett el versenyezni. A bronz érem Szabó Martin nyakába került.

 

A kategóriában sajnos reggelre volt három visszalépő versenyzőnk. Ezzel sajnos a tábla nagyon hiányossá vált. A döntőbe élete első A kategóriás döntőjét játszó Ulics Máté került, de a végső győzelmet Sebők Beni szerezte meg. A harmadik Cséffalvay Dániel lett, aki nagy csatában tudta csak legyőzni Kamocsai Bendegúzt.

 

Udvardi Leonóra beszámolója

További képek letölthetőek: https://drive.google.com/drive/folders/1q7x1A4NGkXJ_RQpIWTsq_OmSxhrFmOug?usp=sharing

 

Share this post