Otthoni testnevelés–oktatás és edzésprogram

A koronavírus miatt kialakult helyzetre való tekintettel a Magyar Edzők Társasága úgy döntött, hogy ingyenesen elérhetővé teszi az e-learning platformját, annak gyakorlatsor adatbázisát.

Csabai Edvin, a Magyar Edzők Társaságának (MET) sportigazgatója elmondta, hogy „Célunk a közoktatásban és a sportegyesületekben zajló testnevelés foglalkozások, edzések online csatornákon történő minél könnyebb megszervezésének segítése. Gyakorlattárunkban összesen 161 képpel, szöveggel és videóval bemutatott gyakorlat található, melyek többnyire eszköz nélkül, kis területen, azaz otthon is elvégezhetőek”.

A gyakorlatokat (Kiss Áron – Szilágyi Áron erőnléti edzője; Juhász Bianka, Puskás Sándor – az olimpiai bajnok gyorskorcsolya válogatott erőnléti edzője és Pozsonyi Zsolt – a Ferencvárosi Torna Club női kézilabda csapatának erőnléti edzője) jól képzett szakemberek állították össze és mutatják be a feladatok helyes végrehajtási módját is.

Csabai Edvin kiemelte, hogy a szakmai anyag az edzők magas szintű munkájának segítésére készült, így fontos a felhasználás során a testnevelő vagy az edző módszertani iránymutatása.

A gyakorlattár az alábbi linken megtalálható:

https://magyaredzo.hu/MET/e_learning_tanf.php?gyakorlattar=y

Forrás: https://magyaredzo.hu/

Share this post