Ismét edzőképzés Budapesten

A Magyar Fallabda (Squash) Szövetség edzőképzési kurzust hirdet az EMMI Feltörekvő Sportágak Tehetséggondozó Program keretében.
A képzés célja a gyermek- és ifjúsági korú játékosok oktatásával foglalkozó edzők elméleti és gyakorlati továbbképzése, a magyarországi squash oktatás alapjainak egységesítése és magasabb szintre emelése.

A képzés vezetője Steve Franks angol mesteredző
Steve az England Squash (ESR) által elismert Level4 szintű edző, a Sporttudományokban posztgraduális diplomával és 15 éves főállású edzői gyakorlattal rendelkezik. Az Angliában működő 25 Kiemelkedő Teljesítményű edző egyike. Számos játékost képzett kezdőtől országos szintig, a Kent megyei csapatot országos bajnoki címig vezette és mentorál olyan edzőket, akik ezt a továbbiakban hasznosítják kiemelkedő teljesítményű fiatalok képzésében. Ő fejlesztette ki és alkalmazza bizonyított sikerrel Angliában az iskolai Akadémia projektet, amely az England Squash szervezet Tehetség Kibontakozási pályafutás programjába illeszkedik és segít a Kentben élő juniorokat országos szintű játékossá nevelni. Bővebb információ weboldalán: http://www.stevefranksacademysquash.co.uk/

A képzés ideje: 2020. augusztus 14-16. (péntek-vasárnap)

A Felhívás ITT érhető el teljes terjedelmében

Share this post