Szoros mérkőzések, váratlan eredmények és megismételt döntő az I. Összevont Versenyen

Hétvégén a City Squash Clubban került megrendezésre az I. Összevont Verseny, amelyről a rendezvény házigazdája Böhm Gabriella számolt be röviden:

Az idei squash szezon az I. Oliver összevont ranglista versennyel kezdődött a City Squash Clubban. Szombaton Női, A, és C kategóriás versenyzők léptek pályára. A nőknél sajnos csak hárman neveztek, reméljük a többi versenyen aktívabbak lesznek. A legnépesebb mezőny C kategóriában jött össze 22 fővel, de az A-ban a 12 induló is népes mezőnynek számít.

A nőknél a papírforma szerint alakult a verseny, körmérkőzést játszottak hárman.
1. Chukwu Hannah 2. Nagy Sára 3. Guti Judit.

A C kategóriában az első helyen kiemelt Komlódi Regő magabiztosan, szép, taktikus játékkal megnyerte a versenyt, csak a végén bronzérmet szerzett Sáli Barnabás tudott tőle szettet elvenni. Regő a döntőben Frey Martint verte 3/0 arányban.

1. Komlódi Regő 2. Frey Martin 3. Sáli Barnabás

Az A kategóriában sok látványos mérkőzést láthattunk, a végén megismétlődött az OB döntő, a papírforma szerint Farkas Balázs és Sebők Benedek játszották és most is Balázs győzelmével végződött. A harmadik helyért az elődöntőben Sebők Benitől vereséget szenvedett és csalódott Boros Dávid már nem tette oda magát Kamocsai Bendegúz ellen, kár érte.

1. Farkas Balázs 2. Sebők Benedek 3. Kamocsai Bendegúz

Minden junior induló biztató játékot mutatott a jövőre nézve, nagyot küzdöttek, megnehezítették a rutinosabb versenyzők dolgát. Legeredményesebbnek Takács Benedek bizonyult, 5. helye szép eredmény az A kategóriában.  

Részletes eredmények a Versenynaptárban.

Gratulálunk a győzteseknek!

Share this post