Rácz László duplázott a hétvégi szenior versenyen!

Az idei versenyévad első szenior versenye Nyíregyházán, a D Fitness Központban került megrendezésre. Az eredmények megtekinthetők a következő linken: http://verseny.squash.hu/tournaments/senior-ranglista-verseny-26

Gratulálunk a helyezetteknek és gratulálunk a szervezőknek!

Bottyán István főszervező beszámolója a versenyről:

Sikeresen lezajlott az országos szenior bajnokság első fordulója Nyíregyházán, a D Fitness Központban. 30 fő indult neki a küzdelmeknek , többen 2 kategóriában is elindultak. Örömteli, hogy több új játékost is sikerült bevonni a küzdelmekbe.

A női kategória nem hozott meglepetést, mindenki hozta a kiemelésének megfelelő helyezést. Udvardi Nóri magabiztosan nyerte a kategóriát Fábián Mónika előtt, aki Oláh Anikót előzte meg, és a negyedik helyezést a hazai színeket képviselő élete első hivatalos versenyén induló Vadai Renáta szerezte meg.

A +35 és a +45-ös kategóriákat Rácz Laci és Lipták Csabi uralta. Mindketten mindkét kategóriában a döntőig meneteltek , ahol Csabinak mindkétszer meg kellett elégednie a második helyezéssel. A 35-ös kategóriában Laczikó Krisztián zsebelte be a harmadik helyet  Országh Peti előtt, és a vigasz ágat Venczel Miki nyerte.

A +45-ös kategóriában Polczer Rajmundé lett a dobogó harmadik foka, a saját kategóriájánál eggyel lentebb induló Király Zsolti előtt. Itt Szemes Pali nyerete a vigasz ágat a férfi kategóriában is induló Udvardi Nóri  előtt.

A +55 ben az utolsó meccsen Tóth Feri és Füzes Sándor vívta a csoport döntőt, amely Tóth Feri 3-1 es győzelmével végződött. A harmadik negyedik és ötödik helyen körbeverés volt, csak a szettek döntöttek. Így a harmadik Nógrády Norbi , a negyedik Labovszky Feri, és az ötödik a két kategóriában is elinduló Rubányi Peti lett. Nagyon jó hangulatú verseny volt, várjuk vissza a seniorokat a D Fitness Központba!

Share this post