Kiemeltek győztek a budaörsi szenior versenyen

2021. augusztus 7-én a Budaörsi Squash Központban találkoztak a hazai szenior játékosok, akik négy kategóriában mérkőztek meg és küzdöttek a kupákért. A verseny főszervezője, Lőrinczi Attila beszámolója a versenyről:

Szombaton került megrendezésre a Budaörsi Squash Központban ( volt Nice Body) a Szenior ranglista verseny aktuális fordulója. Sokáig aggódtunk, hogy nem lesz elég nevező a verseny lebonyolításához, de az utolsó pillanatban azért összejött a létszám! 28 nevezés érkezett, ami a nyarat figyelembe véve nem rossz létszám.
Három pályán zajlottak a mérkőzések. Jó hangulatú, sportszerű meccseket láthattunk.
A hölgyeknél 5 játékos küzdött a helyezésekért körmérkőzéses rendszerben! Nagyon kiegyenlített volt a játék a lányoknál! Több 3/2-es eredmény is született, és a végelszámolásnál, a körbeverèsek révén a dobogós helyek is csak szettaránnyal dőltek el!
Végül 1 helyezett Fábián Mónika lett 11/5 szett aránnyal, 2. helyezett György Melinda (11/6), 3. helyezett Oláh Anikó (11/7)!
+55 férfi kategóriában 4 nevezés érkezett. Szintén körmérkőzéses rendszerben zajlottak a meccsek. Itt nem voltak olyan szorosan a küzdelmek, de kitettek magukért az Urak is!
Az 1. helyet Dr Soòs István szerezte meg (2.) Rubányi Péter, és (3.) Labovszki Ferenc előtt.
A szokásokhoz híven a legnépesebb mezőny a +45 férfi kategóriában gyűlt össze! 13 játékos mérte össze a tudását 16-os táblán, svájci rendszerben! A legjobb négybe James Hyatt, Valló Zoltán, Polczer Rajmund és jómagam (Lőrinczi Attila) kerültek! James pontos játékkal 3/0-ra győzött Valló Zoli ellen, másik elődöntőt Rajmund nyerte, miután a második szettben meghúzódott a combom, és feladni kényszerültem a meccset!
A döntőt magabiztos játékkal, ellentmondást nem tűrően, James nyerte 3/0-ra. A 3. helyet játék nélkül Valló Zoli szerezte meg.
+35 férfi kategóriába 6 nevezés érkezett, itt 2db hármas csoportban küzdöttek a játékosok, majd a csoport első két helyezettje az 1-4 helyekért.
Itt Szabóky Márton nyert, aki kiemelkedett a mezőnyből! Az volt a kérdés, ki szerzi meg a másik két dobogós helyet! Végül a 2. helyet Balázs Erik, a 3. helyet Kozma János szerezte meg!
A Mozgásklinika Budaörs Fair play díját Fodor István nyerte meg!

Úgy gondolom élvezetes, sportszerű, jó színvonalú meccseket láthattunk ezen a szombaton!
Következő verseny a szenior OB! Készüljön mindenki!

Share this post