SECOPS-SZENIOR OB nevezési határideje módosult, szerda éjfél!

Hétvégén, szombat és vasárnap kerül megrendezésre az idei szezon utolsó versenye, a SECOPS-Szenior Országos Bajnokság, amelynek nevezési határidejét, a kéréseknek megfelelően a szervezők módosították, a jelentkezéseket szerda éjfélig lehet leadni a nevezes@squash.hu e-mail címen. A sorsolás és az időrend csütörtök este tekinthető meg a Versenynaptárban. A nevezések folyamatosan érkeznek, eddig 75 játékos adta le a nevezését. A szervezők a jelentkezőket már pénteken is várják, a délutáni órákban ki lehet próbálni a pályákat, illetve a frissítőket egy koccintás erejéig tesztelni is lehet:) A verseny névadó szponzora a SECOPS Kft., akik a sportszeretett mellett gyenge- és erősáramú, biztonsági áramellátást biztosító, vagy számítógépes rendszerek kiépítésére, üzemeltetésére, illetve karbantartására szakosodtak. A támogató által két pályán élő közvetítés lesz, amelyeken követhetők lesznek a mérkőzések.

A szervezők természetesen extrákkal is készülnek a versenyzők részére. Minden játékost START csomaggal várnak a rendezők, és ahogy eddig is, mindkét nap finom ebédet biztosítanak a versenyzők részére. Szombaton este GRILL TERASZ rendezvény lesz, DJ-vel, ahova nem csak a vidéki, itt maradó játékosokat és kisérőket, hanem minden egyes versenyzőt, edzőt, érdeklődőt is várnak szeretettel. Mindkét nap az ebéd 12-13 óra között kerül szervírozásra.

Szombaton este a players party hivatalos része 20 órakor kezdődik, a gyülekező 18 órától lesz. A záróünnepség vasárnap 16 óra körül várható.

A hévizi LOTUS Hotel által felajánlott 3 nap/2 éjszakás különdíj is átadásra kerül a verseny végén.

Share this post