A tatabányai összevont verseny első napja

A 2022 év első összevont körversenyének a tatabányai Squashberek Sportcentrum adott otthont.

A szombati napon az “A” és a “C” kategóriában zajlottak a küzdelmek, két-két pályán egy időben. Tizenhatos táblán, svájci kijátszással, az összes helyezés gazdára talált. A legerősebb kategóriában jó kis mezőny gyűlt össze, bár nekem volt néhány játékos, aki nagyon hiányzott, remélem legközelebb ők is az indulók között lesznek. A válogatott szövetségi kapitánya Krajcsák Márk is eljött a versenyre, felmérni a hazai élmezőny állapotát, és nekem is sokat segített a bíráskodásban, amit ezúton is köszönök.A nap mérkőzését / természetesen a “C”-s öt szetteseket nem belevéve, mert volt egy pár / szerintem a Simon Dani, Takács Benedek vívta, 3/2-es Dani sikerrel, ami két kólámba is került, de megérte.

Püski Lénárd magabiztosan végzett az élen, csapattársa Simon Dániel lett a második, sőt a Cityből még Szabóky Marci is a négybe került. Gratulálunk nekik! Közéjük egyedül Kispéter Ádám tudott beférkőzni a dobogó 3.fokára.

A képhez tartozó alt jellemző üres; A-dobogo-1024x768.jpg a fájlnév

 A “C” kategóriát Dávid Viktor nyerte. A döntőben Simon Tamást győzte le 3/1 arányban. Harmadik helyen a fiatal Gyuráki Gergő végzett, aki a bronz meccsen Takács Alexandroszt győzte le.

A képhez tartozó alt jellemző üres; C-dobogo-1024x768.jpg a fájlnév

Gratulálok mindenkinek! Én remekül éreztem magam, remélem Ti is. Folytatás holnap “B” és “D”.

Farkas János beszámolója

Share this post