Nyíregyházi szenior verseny beszámoló

A képhez tartozó alt jellemző üres; 20220122_144437-1-1024x576.jpg a fájlnév

2022.január 22-én Nyíregyházán került megrendezésre az ANICO KÉSZHÁZAK 4.Senior Ranglista verseny. Sajnos a covid hatása itt is érezhető volt, de az 55-ös kategória kivételével a maradék három kategória küzdelmeit le tudtuk bonyolítani.

A képhez tartozó alt jellemző üres; Holgyek-1024x576.jpg a fájlnév

A női kategóriában 3, a +35-ben 7 és a +45-ben 12 nevezővel kezdtük a versenyt. Jó volt látni, hogy sok olyan indulót is köszönthettünk, akik nem, vagy csak ritkán indulnak a szövetség által rendezett versenyeken.

A női kategóriában a három hölgy kiélezett csatát vívott egymással, az első helyet végül Jékli Márti szerezte meg úgy, hogy az első meccsén 0-2-ről fordítva nyert a későbbi második Oláh Anikó ellen. A harmadik Tóthné Szatmári Erika lett.

A +45-ös kategóriában rögtön az első kör meglepetéssel kezdődött, Rácz Laci 3-1 arányban legyőzte az első kiemelt Nagy Péter Bálintot. Rácz Laci lendülete végig kitartott és megnyerte a kategóriát. A döntőben Kozma Janit sikerült legyőznie, a harmadik helyet Bottyán István szerezte meg Zékány Péter előtt. Ebben a kategóriában szintén 1 vereséggel zárt a vigasz ágat megnyerő Székely Péter.

A +35-ös kategóriában már nem okozott akkora meglepetést, hogy Rácz Laci az első körben 3-1 arányban legyőzte Kozma Janit. Viszont a következő meccsen már Országh Peti megállította, így nem jöhetett össze a Rácz -Nagy visszavágó. A döntőben Nagy Peti nagyon koncentráltan játszott és 3 szettben legyőzte Országh Petit, a harmadik helyet pedig Rácz Laci szerezte meg élete első szenior versenyén induló hazai színeket képviselő Kigyósi Norberttel szemben.

Hatalmas köszönet az ANICO KÉSZHÁZAK KFT.-nek a támogatásért és a Pizza Maffia-nak a finom pizzákért!!!

Bottyán István beszámolója

Share this post