CSB eredmények – Osztályozók párosítása.

A képhez tartozó alt jellemző üres; dobogo.jpg a fájlnév

A Szeged Squash SE I. csapata visszalépett az I. osztályban való szerepléstől, így a 10 helyen végzett. A csapat a II. osztályban folytatja a következő szezonban.
A 9. helyen végzett Top Challenge I. csapata osztályozót játszik a II. osztály 2. helyén végzett Gekko SE I. csapatával.
A 8. helyen végzett Anico Készházak-ESSE I. csapata osztályozót játszik a II. osztály 3. helyén végzett Golden Ball SE csapatával.
A II. osztályt megnyerő Colosseum-Luxus SE feljut az I. osztályba.

A II. osztályban a 10. helyen végzett a F.I.T.S.C. csapata, aki így kiesett és a III. osztályban folytatja.
A 9. helyen végzett Gekko SE II.csapata osztályozót játszik a III. osztály 2. helyén végzett Top Challenge II. csapatával.
A 8. helyen végzett Go Ahead SC SE II. csapata osztályozót játszik a III. osztály 3. helyén végzett Pécsi Fallabda SE csapatával.
A III. osztály győztes csapata, a BestofFive SE feljutott a II. osztályba.

Az Egri SSE-Miskolc Team visszalépett a III. osztályban való szerepléstől, így a 10 helyen végzett. A csapat a IV. osztályban folytatja a következő szezonban.
A 9. helyen végzett Egri SSE-BaluTurboTeam osztályozót játszik a IV. osztály 2. helyén végzett Öntöde SE. csapatával.
A 8. helyen végzett Szegedi-Tisza Squash SE II. csapata osztályozót játszik a IV. osztály 3. helyén végzett Alba-Török SE. csapatával.
A IV. osztály győztes csapata, a Pro Squash Akadémia SE III. feljutott a III. osztályba.

Az osztályozók lejátszásánál minden esetben az alsóbb osztályos csapat a pályaválasztó. A mérkőzések lejátszásának legutolsó határideje 2022.07.31., az érintett csapatok megegyezéssel döntik el a találkozók időpontját. Ha ez az egyeztetés nem jár sikerrel, akkor Július 30. szombat 10:00 kezdéssel kell a mérkőzést lejátszani.

A csapatbajnokság eredmények elérhetőek a versenynaptárban, a megszerzett ranglista pontok a héten kerülnek jóváírásra.

Share this post