Évkezdés

szezon kezdés

2022/23 versenyszezon

Az idei szezontól a nemzetközi megnevezéssel összhangban a Szenior Körverseny, Szenior Csapatbajnokság és Szenior Országos Bajnokság Masters Körversenyre, Masters Csapatbajnokságra és Masters Országos Bajnokságra változik.

A lebonyolítás hasonló a korábbi évekhez:

  • 7 db körverseny állomás
  • 2 db CsB forduló
  • 1 db OB

A Szövetség versenynaptárában megtaláljátok az összes tervezett időpontot és helyszínt, összefoglalóan:

Nevezés az egyes versenyekre a versenyt megelőző szerda éjfélig a nevezes@squash.hu e-mailcímen. Nevezési díj: Minden 18 év feletti játékosnak, így esetünkben is 6.000,- Ft/fő, aki két kategóriában indul, annak 10.000,- Ft/fő, versenyengedély nem szükséges. Személyenként és versenyenként a nevezési díjból 1.000,- Ft a Szövetség Masters Alapjába kerül, a szezon végén az összeget számszerűsítjük és elnökségi döntést követően a következő hazai szezonra és/vagy részben a 2023-as tamperei European Masters  Games vagy skóciai European Masters Individual Championships versenyek részvételére fordítjuk.

A két darab kétnapos verseny másfeles ranglistaszorzóval bír!

Az első verseny 2022. 09. 24-én lesz Biatorbágyon, kiírás hamarosan, nevezés szeptember 21. éjfélig, a Facebook Masters Squash – Hungary csoportjában már megtalálható az esemény.

___________________________________________________________________________________

Nemzetközi versenyek

Az ESF oldalán megtalálhatóak az összes 2022. év végéig kiírt nemzetközi Masters versenyek.

Amelyekre nyitva az online nevezés ITT.

60-65 Euro között mozog minden versenyre az alap nevezési díj, ehhez adódik a csomag (szállás, étkezés, transzfer) vagy magunk is intézhetjük és az utazási költség.

Már most elkezdtünk szervezni több idei ESF rendezésű versenyen való részvételünket, az októberi Polish Mastersre (Krakkó) eddig heten, a novemberi máltai versenyre tizenketten jelezték, hogy indulnának, így erre a két versenyre megalakult a Messenger csoportunk, ha jönnél szólj, felveszlek. A decemberi pozsonyi eseményre is többen tervezünk menni, ennek szervezése a későbbiekben lesz, kiírás még nincs.  

A VB-re alakult nyílt Facebook csoportot nem szüntetjük meg, hanem átnevezzük a közeljövőben a nemzetközi versenyeink, squashos eseményeink dokumentálása, informálása végett.

Tájékoztatom a “t-online. hu” e-mailcímmel rendelkezőket, hogy úgy tűnik sajnos nem kapjátok meg az e-mailes hírleveleket.

Aki szeretne az e-mailes hírlevél listára felkerülni, írjon a kekesi.zsuzsanna@squash.hu címre.

Share this post