Juhász Nóri a U.S. Junior Openen!

Juhász Nóri szeptember óta az Egyesült Államokban él és tanul, a hétvégén pedig a U.S. Junior Openen lép pályára GU17-es kategóriában. Érdekesség, hogy csak a lány U17 kategóriában 102 nevező van.

Nórit kérdeztük a versenyről. 👇🏼

“Az elmúlt 3,5 hónapban nagyon vártam ezt a versenyt és igyekeztem annyit edzeni amennyit tudtam a körülményeknek megfelelően. Mióta elkezdődött a squash szezon a suliban, azóta a csapattal sokat edzünk. Minden nap van csapatedzés, két egyiptomi lány a csapattársam velük szoktam edzeni, de vasárnaponként amikor nincs edzés a sulival, akkor vagy solozok vagy fiukkal játszok. A hét egyik napján van kondi a squash edzés után egy profi kondi edzővel, valamint egy nap squash után más ütős sportot is szoktunk csinálni a szórakozás kedvéért.

A versenyre elvárásaim nem nagyon vannak helyezés szempontjából, viszont mindent megszeretnék tenni minden meccsen hogy a legjobbat hozzam ki magamból, és küzdeni a végsőkig. A suliból az egyik lány egyiptomi csapattársam valamint egy jó pár fiú jön. A lány, és fiú edző is eljött velünk erre a versenyre (mind saját költségből), úgyhogy edzői segítsége mindenkinek van ami szerintem egy nagy dolog. Összességében nagyon várom a verseny kezdetét, és a meccseimet, valamint remélem sikerül teljesítenem az elvárásaimat.”

Nóri az első meccsén a kanadai ellenfelétől sajnos 0-3 arányban kikapott, így a tábla alsó felén folytatja a meccseit.

A versenyről minden információt ITT találtok!

Share this post