A MF(S)Sz új főbírója

A Magyar Fallabda (Squash) Szövetség pályázati felhívására beérkezett főbírói pályázatokat az Elnökség megvitatta, és a 45/2024.10.17. határozatban, mely megtalálható a Határozatok tárában az alábbi döntést hozta:

Török-Berkes Zoltán a Szövetség új főbírója.

Zoltán korábban, 2004-2014 között volt már szövetségi főbíró, ebben az időben az Elnökségnek is tagja volt. Részt vett “A squash szabályai” dokumentum fordításában, mely most is megtalálható honlapunkon. ESF bíróként működött 2005-14 között, a 2006-os PSA verseny egyik játékvezetője, 2024-ben WSO 3 bíróként végzett és több mérkőzést magas szinten vezetett a PSA Budapest Squash Openen.

Zoltán küldetésének érzi a hazai játékvezetők számának növelését, a minőségi versenyek biztosítását bírói oldalról, célja, hogy mindenkinek, aki érdeklődik a squash mérkőzések levezetése iránt, átadja tudását. Ő fogja vezetni a 2024-25 szezon minden “A” kategóriás versenyét egy dedikált klubbíróval együtt, valamint a Felnőtt Egyéni Országos Bajnokság vezetése is az ő feladata. Zoltán nevezi ki a klubbírókat és levezető bírókat az egyes szövetségi versenyekre, ajánlja a külföldi eseményekre WSO játékvezetőinket.

Első lépésként vár mindenkit, nem csak a jelenlegi játékvezetőket november 23-án az Omegában megrendezésre kerülő junior versenyen, ahol egy kötetlen, mégis már szakmai beszélgetés keretében felvázolja terveit és céljait az érdeklődőknek.

Sok szeretettel gratulálunk Zoli, jó munkát kívánunk!

Share this post