Grégory Gaultier Budapesten járt

A hét végén hazánkba látogatott Grégory Gaultier a világranglista második helyén álló francia játékos.
A program két állomásból tevődött össze. Szombaton a Rózsadomb Squash Club adott otthont egy páros és egy egyéni bemutató mérkőzésnek. A klubban még a „csilláron is lógtak” a vendégek, és a nagy létszámú közönség két remek előadásnak lehetett részese. Először a Gaultieg/Welesz páros lépett pályára a Krajcsák/Szabóky páros elen. Elképesztő és tréfás megoldások váltották egymást két szett erejéig. Utána a Gaultier – Krajcsák egyéni mérkőzésen ámulhatott tovább a játékosokkal tűzdelt közönség. Ebben a két szettben is fantasztikus labdameneteknek lehettünk tanúi. A mérkőzések után tombola, büfé, és kötetlen beszélgetés volt a program a dedikálások mellett.
Vasárnak a Griff Squash Club adott helyet az utánpótlás játékosok és Greg közös edzésének. Négy pályán szimultán folyt az edzés Greg irányítása alatt. A közös edzést vetítéssel egybekötött meccselemzés és taktikai értékelés volt a program.
Felejthetetlen két nap volt ez a sportág szerelmeseinek, köszönjük mindazoknak, akik segítettek a szervezésben és a lebonyolításban. Reméljük, a közeljövőben ismételten lehetőségünk lesz hasonló rendezvényt szervezni.

Share this post

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük