Utolsó összevont verseny a szezonban

Szombaton a nőknél nem történt meglepetés, talán annyi, hogy Polgár Luca 3. lett, de a játéka alapján megérdemelten. A döntőt a Csókási lányok játszották, a papírforma érvényesült, Gabi nyert. "A" kategóriában az első meglepetést Makra Roland szolgáltatta, aki remek játékkal győzött Cséffalvay Dani ellen. A másik ágon Szabó Gábor Norbertnek is volt esélye az első kiemelt Welesz Balázs ellen (2/3). A nap mérkőzése a VB -re készülő juniorok Püski Lénárd és Farkas Balázs elődöntője volt, ahol Lénárd a döntő szettben 4 meccslabdát hárítva szerezte meg a döntőbe kerülést, és Welesz Balázs legyőzésével első A kategóriás versenyét nyerte.
"C' kategóriában Márton Zsófi látványos férfias játékkal verte végig a mezőnyt. A döntőben Konecsni Kristóf csak néhány ponttal maradt alul ellene. A bronzot Örfi Péter szerezte meg.
A verseny támogatója a RICHTOFIT a dobogósoknak sportkrémet biztosított.
Vasárnap mindkét kategóriában végig nagyon izgalmas, kiélezett, jó színvonalú mérkőzések zajlottak. Gulyás Norbert megérdemelten szerezte meg a D kategória aranyérmét. Makra Roland fáradhatatlan játékkal, sok neves B kategóriás ellenfelet legyőzve állhatott a dobogó legfelső fokára. A harmadik helyért Somi Attila nagy küzdelemben verte Ferenc Istvánt.
Részletes eredmény a Versenynaptárban.

Share this post

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük