Országos Csapatbajnokság

Az elmúlt hétvégén került megrendezésre az Országos Csapatbajnokság első fordulója. A verseny négy férfi osztályban zajlott, hat helyszínen, 52 csapat részvételével. Tekintettel arra, hogy a hölgyek csak két fordulóban mérkőznek meg, ők a férfiak második fordulójával egy időben kezdik meg versenyüket.

Az első osztályban a mérkőzések egyharmada végződött 2/2-es meccsaránnyal, itt a megnyert játszmák döntöttek a győzelemről. Nincs 100%-os csapat, jelenleg a Topgrund vezet, őt három csapat követi azonos ponttal.
A másodosztályos küzdelmek is szorosak voltak, itt is a mérkőzések egyharmada végződött 2/2-es meccsaránnyal, sőt kér mérkőzésen csak a pontarányok határozták meg a győztest. A Platán maximális teljesítménnyel vezeti a csoportot, jelenleg a Go Ahead első csapata tart lépést vele.
A harmadosztályos küzdelme is több szoros mérkőzést hozott, itt is két találkozó győzteséhez kellett a pontokat összesíteni. Az Alba-Török II-es csapata 100%-os teljesítménnyel vezet, kicsit ellépve a többi csapattól.
A IV/A csoport is több 2/2-es győzelmet hozott, és a Mega SE hibátlan teljesítménnyel vezeti a csoportot a Top Challenge III-as csapata előtt, a többiek egy kicsit leszakadtak. A VI/B csoport is bővelkedett a szoros mérkőzésekben, ebben a csoportban nincs hibátlan csapat. Jelenleg a Top Challenge II-es csapata áll az élen a Tisza Szeged II-es csapata előtt.
A részletesebb eredmények a versenynaptárban megtalálhatóak.

Share this post

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük