Jelentkezés versenyek rendezésére

Kedves Klubtulajdonosok, Klubvezetők!
A MF(S)Sz elkészítette a 2015/2016-os szezon versenynaptárát. Ebben a programban szerepelnek az ismert nemzetközi, és hazai versenyek is. Egyenlőre nem szerepel benne az EFOT bajnokság, a Vapiáno senior, és a szegedi senior nemzetközi verseny, mert még nem kaptuk meg az időpontokat.

A versenyek neve mellett egy oszlopban szerepelnek a versenyek helyszínei is. Azok a versenyek, amelyek pályázat útján kerülnek kiosztásra itt jelölve vannak. Néhány verseny mellett már szerepel a rendező klub, akik azt a versenyt korábban kiemelkedően rendezték meg, velük még egyeztetésnek kell történnie, szeretnénk felkérni ismét őket.
Azok a versenyek, amelyek neve mellett nem szerepel semmi meghatározás, azok a jelentkezők között lesznek elosztva, szem előtt tartva, a területi elosztás szempontjait is.

Ezekre a versenyekre a klubok jelentkezését várjuk.

A jelentkezésnél kérjük figyelembe venni, hogy lehetőleg olyan eseményt jelöljetek meg, amihez a klub környezetében is vannak megfelelő játékosok, ez valószínűsíti a megfelelő részvételi számot. A Rendező klubok minimum 3 megfelelő pályával kell rendelkezzenek, ez alapfeltétel. A jelentkezésnél meg lehet jelölni a verseny típusát, vagy esetleg konkrét dátummal a verseny típusát is.
Ha valaki a szokásos kötelező feltételeken felül valami „extrát” is szeretne ajánlani a rendezésért, kérjük, ezt külön jelezze. (pl.: pénzdíj, étkeztetés, tombola, stb.)
Csapatversenyek helyszínei csak olyan klubok lesznek, akiknek adott versenyben lesz csapatuk is, itt csak a szándékot kérjük megjelölni.

A jelentkezéseket kérjük a squashiroda@squash.hu címre megküldeni

2015. augusztus 10. 24:00 óráig

megküldeni, hogy az aktuális elnökségi ülésen már lehessen vele foglalkozni.

Ha kérdésetek lenne, azt is a fenti címre juttassátok el a szövetség részére..

MF(S)Sz elnöksége

A Versenynaptár excel változatát ITT lehet megtekinteni

Share this post