Senior CsB. 1. forduló

Szombaton a Kalászi Sportcsarnokban került megrendezésre a Senior Országos Csapatbajnokság első fordulója. A versenyre négy-négy csapat nevezett a 35-ös és a 45-ös korcsoportba is. Ez az előző évekhez képest visszaesés, lehet, hogy fáradnak a seniorok?
Mindkét csoportban körbejátszottak a csapatok, a második fordulóban egy újabb körbejátszással lehet majd javítani a helyezéseken.

A 35-ös csoportban egy szoros eredmény született, a szombathelyiek 2:2 es mérkőzés mellett a játszmaaránnyal verték meg a Head-es csapatot. A Pesti Soprt csapata vezeti a versenyt, minden csapatot legyőzve. Jelenleg a negyedik helyen a 4P csapata áll, akik egy sérülés miatt csak három játékossal tudták felvenni a küzdelmet. A második fordulón lesz mit javítaniuk.
A 45-ben az élen álló Head-es csapat a maximumot hozta ki magából, megérdemelten, és talán már behozhatatlanul vezetik a csoportot. A második helyen a BSI csapata áll, őket a Vidux-Szeged csapat követi. Itt még a második fordulóban változhat a sorrend. A csoportot a Ga-Liba csapata zárja, a lányok hősiesen vették fel a küzdelmet, de nem bírtak a férficsapatokkal. Talán a következő fordulóban a most hiányzó lányok is részt tudnak venni, és sikerül jobb eredményt elérniük.
A második (záró) forduló 2016. március 26-án, Szegeden kerül megrendezésre. A verseny után vélhetően ismét halászlé mellett lehet majd kielemezni az eseményeket.

Share this post