C kategória Kiskunhalason a Centrumban

A verseny igazán jó hangulatban telt, jó meccseket láthattunk és mondhatom, hogy néha nem kis meglepetésekkel. A legnagyobb öröm mégis az volt, hogy a fiatalok játéka igen meggyőző és bizalomra adott okot, hogy az utánpótlásnak igen is helye van a C-s és B kategóriás versenyeken.

A papírformát talán csak az első és 3-4 helyen kiemelt játékosok borították fel, mert igen kemény mérkőzésekben alul maradtak. Nem igazán emelnék ki a junioron kívül név szerint senkit, mégis a nap meglepetés játékosa a férfi ranglista 206 helyén álló kiskunhalasi Centrum Squash Club versenyzője Péter-Szabó András 4 helyezése mindenképp meglepetésnek számít. Az ide látogatok nagyon színvonalas mérkőzéseket és versenyt láthattak, néha akár B kategóriás szintnek megfelelően!
Külön köszönet minden versenyzőnek, hogy pontosan megjelent és időben kezdhettünk minden mérkőzést. A végjáték kicsit megcsúszott, köszönhetően a többször 5 szettesre sikeredett meccseknek, de talán a versenyzőket és kísérőiket kárpótolta a jó hangulat, a tényleg színvonalas játék és a halasi vendégszeretet, ami az itteni versenyeket általában jellemezni szokta.
A verseny levezetése is gördülékenyen ment Horváth Pisti segítségével, és ami még nagyon dicséretes volt, hogy igazán a játékvezetésekkel sem volt semmi gond. Fegyelmezett játékosok és jó bíráskodás jellemezte a versenynapot

Dobogósok:
1. Szűcs Ákos
2. Vidra Aladár
3. Frey Martin
4. Péter-Szabó András

Szűcs J Dezső beszámolója

Share this post