Évnyitó szenior verseny Kiskunhalason

Az év első szenior versenye Kiskunhalason került megrendezésre. A nevező játékosok most sem csalódtak a vendéglátásban, gördülékeny, jó szervezés, finom ételek, és ismét meglepetés díjak kerültek átadásra. Ez az egyetlen hely, ahol nem a már megszokott kupák kerülnek a dobogósok kezébe. Köszönjük a szervezőknek, első sorban Szűcs J Dezsőnek!
És természetesen a pályán is volt miben gyönyörködni, mert izgalmas meccseket is hozott a nap.

A hölgyeknél kisebb meglepetésre Takács Kata legyőzte Udvardi Leonórát, ezzel megszerezve az első helyet. A dobogó harmadik fokára a visszatérő Kopilovic Erzsébet állhatott.
Az 55 feletti férfiak csatáját Vas Károly nyerte Képes Gábor előtt. A harmadik helyen Jeremy Parrott végzett. A távolmaradó Sódar László még tartja a vezető helyét a ranglistán.
Férfi 45+ kategóriában a végjáték szoros mérkőzéseket hozott. A felső ágon Tóth Béla és Kiss András már az elődöntőben találkoztak, Béla jött ki győztesen a mérkőzésből. Takács Zoltán az alsó, és egyben könnyebb ágon jutott a döntőig. A végső győzelmet Tóth Béla szerezte meg Dr. Takács Zoltán előtt, szoros öt szettes mérkőzésen. a dobogó harmadik fokára Kiss András állhatott fel.
A fiatalok versenyében két csoportban játszottak a versenyzők a selejtezőben. A sors fintora volt, hogy a döntő és a bronzmeccs párosítása megegyezett a csoportos párosítással. Bednár László mindkétszer legyőzte Kiss Andrást, így ő szerezte meg a győzelmet. A harmadik helyért Zsengellér Sándor revansot vett a selejtezős vereségért Pogány Péteren, így harmadik lett.

Share this post