3. Összevont verseny RSC

 

Véget ért a harmadik összevont verseny a Rózsadombi Squash Klubban. Kezdem hölgyekkel: ezen a megmérettetésen részt vett három utánpótlás korú játékos, de a papírforma érvényesült, nem jutottak be a legjobb négy közé. A harmadik helyért Farkas Fatime és Csókási Eszter játszott, Fatime bizonyult jobbnak, ez eredmény 3:0 lett. A döntőben Szombati Edina és a visszatérő Kiss-Máté Csenge szerepelt, melyet Csenge 3:1 arányban nyert, így Ő lett az első.
Férfi C kategória: ez a kategória sok izgalmas és látványos mérkőzést hozott. Harmadik helyezett Cseke Ádám lett, aki Szűcs Lászlót győzte le 3:0-ra. A döntőben két fiatal találkozott, Tamásy Ábel és Frey Martin, Martin 3:1-re nyert, így Ő lett a C kategória győztese.
Férfi A kategória: 13 induló volt ebben a kategóriában, fordulatokban gazdag mérkőzéseket láthattunk. A legjobb négy közé négy szegedi versenyző jutott, a harmadik helyért Vas Máté Kiss Danit győzte le 3:1-re, a döntőben rendkívül színvonalas meccsen Farkas Balázs és Sebők Benedek mérte össze tudását, Balázs hozta a papírformát, 3:0-ra nyert.

20160221_3osszevont

Vasárnap férfi B kategóriával indult a nap, a legjobb négy közé a verseny 3 kiemeltjén kívül Kozma András jutott. A harmadik helyet Konfár Tamás szerezte meg Kozma András ellen, a döntőben az első két kiemelt, Szécsi Dávid és Konecsni Kristóf játszottak, Kristóf nyert 3:0-ra.
Férfi D kategória: ebben a kategóriában teljesen borult a papírforma, harmadik helyért folyó meccsen  Maklári-Klekner Csaba 3:0-ra nyert Eperjesi László ellen. A döntőben a második kiemelt Ihász Bálint Németh Ákost verte meg 3:1 arányban.
Köszönjük minden indulónak a részvételt, a klubnak a magas színvonalú rendezést!

 

Share this post