Austrian Junior open 2016.

Közel 20 fővel képviseljük hazánkat a Bécsben megrendezett AJO-n. Az U19 női korosztály kivételével mindegyikben több játékossal is jelen vagyunk. Menjünk sorjában.
U13 lány: Chukwu Hannah mindkét meccsét megnyerve a csoportban már szinte biztosan csoport elsőként végez, így a holnapi nap előtt az ő dobogós helyezése borítékolható.
U13 fiú: Sárkány László,Jeszenszky Zoltán,Mannheim Martin. Laci sajnos vereséggel kezdte a tornát,így ő a 17/32 között folytatja. Míg Martin és Zoli mindketten magabuztosan vették az első két fordulót remek teljesítményükkel már a 8 között vannak.

U15 lány: Filyo Borbála sajnos vereséggel kezdett 9/16 között folytatja. Merci és Vanda sikerrel vették az első napot,ők is mindketten a 8-ba kerültek.
U15 fiú : Felemás a mérleg ebben a korcsoportban, míg Takács Benedek és Krasznai Péter az első körben vereséget szenvedtek(17/32 között folytatják). Addig Nagy Simon és Dévald Tamás sikerrel vették az első fordulót. A második fordulóban Takács úr bye-t kapott, addig Péter szoros mérkőzésen, de ismét alul maradt szlovén ellenfelével szemben. Tomi a második körben 3:2-re verte svájci ellenfelét, ezzel 8-ba került, de Simi sajnos ugyan ilyen arányban vereséget szenvedett német ellenfelétől. (9/16 között folytatja)
U17 lány: A 16-os táblán 4 magyar induló. Az első körben mindegyikőjük tovább jutott. A másodikban azonban, Róth Eszter kikapott osztrák ellenfelétől, Blanka is alulmaradt cseh ellenfele ellen, Nagy Sára és Takács Eszter  3:0-ra nyert. Ezzel mindketten bekerültek a 8-ba.
U17 fiú: Dévald Péter és Pocsai Ákos is sikeresen vették az első fordulót. Másodikban azonban Ákos a torna 1. kiemeltjetől a kimondhatatlan nevű iránitól vereséget szenvedett 3:0 arányban, de Péter bejutott a 8 közé. Körmönfont edzőként megpróbáltam kapcsolatot építeni az iráni sráccal, hátha a Magyar Fallabda Szövetséget sikerült érdekelté tennem az iráni olajbizniszbe. Nem biztos,hogy sikerült.
U19 fiú: Konfár Tamás szoros mérkőzésen 2:3 arányban alul maradt egy szlovák ellenféllel szemben és a második körben is vereséget szenvedett, így 17/32 között dolgozik tovább. Balázs a torna első kiemeltjeként sikeresen vette az első kört, majd a másodikban az osztrák Maringer ellen is 3:0-ra nyert.
Ezúton szeretném megköszönni annak a 8-10 embernek, akik segítettek megírni ezt a beszámolót és annak a 8-10-nek is aki esetleg elolvassa.(remélem nem ugyanazok) Valamint titkárnőmnek Laskai Vandának a segítséget.

Farkas János

Share this post