U 19-es Európa Bajnokság

EB előzetes beharangozó.
Indulás reggel 1/2 7 Tatabánya Érkezés 17-re Luzern, Svájc.
Szegény Konfar Tominak Kecskemétről Debórának pedig Kaposvárról még addigra el is kellett jutnia hozzánk. Nem is tudom hány órakorkor kelhettek, négykor talán? A Renault szépen duruzsolt végig 120/130 kényelmesen, köszönjük Lajbi barátunknak a segítségét.

A kocsi reggel 5 kor érkezett meg Németországból kipakolta, gyorsan kitakarította, megtankolta, és még le is hozta! Pedig még soha nem is fallabdázott, de megtette értünk, még egyszer köszi!
Szóval az ország gyönyörű, az árak félelmetesnek, 20 frank egy kis pizza, 290 forinttal tessék számolni, okos turista gyorsan átszámol, én is! A szállás kifogástalan. Mar csak a jó eredmények kellenek, és minden rendben lesz. Holnap mindenkinek két meccse lesz. Tomi kezd 10-kor majd Peti, Debóra és végül Balun a sor. A többiekről most nem nyilatkoznék, ők nem az én tanítványaim, de mindenkinek nehéz feladata van, itt mar nincsenek könnyű meccsek csak nagy csaták! Balázzsal a jakuzziban azt beszéltük,mert hat welness szállóban vagyunk elszállásolva,hogy mindketten a sorsolást látva és ismerve a mezőnyt a 4-be jutás lenne a minimum elfogadott eredmény, aztán pedig bármi lehet. Holnap folyt. köv.

Farkas János (péntek)

Share this post