U19 Európa Bajnokság első versenynap

Debóra két vereség, Tomi két vereség, Peti egy vereség egy győzelem, Balázs két győzelem.
Nézzük a részleteket.
Debi először egy svájci kislánytól kapott ki, 3/0 arányban, majd egy ír leányzótól is ugyanilyen arányban. Ez a meccs már lényegesen jobb volt, mint a délelőtti, itt végig tartotta magát, sőt vezetett is a szetteken belül, de a végjáték az mindig az ellenfélnek sikerült jobban.

Tominak az első körben egy hazai játékost kellett volna legyőznie, de nem sikerült borítani a papírformát 0/3 a vége. Ellenfele nem volt sokkal jobb játékos, de ennyi ki nem kényszerített hibával nehéz mérkőzést nyerni.
A második körben egy finn fiatalember ellen lehetett javítania.
Úgy is alakult, hogy sikerülni fog, nem sokon múlt, de 2/3 vereség a vége.
Petinek a délelőtti meccsén egy ügyes izraeli jutott, megnehezíteni megtudtuk a dolgát, de ez kevésnek bizonyult 0/3 lett, ő tudott a második körben javítani. Egy svájci srác ellen kissé nehézkes első game után két sima következett, most 3/0 ide. Mindjárt szebben hangzik.
Balázs az első körben bye-t kapott, majd a holland egyest kellett vernie a 16-ba kerülésért. Ellenfele az első szettben még tartotta magát, de aztán elfáradt. 3/0 lett a végeredmény. Holnap fontos nap jön. Ha jól játszunk és isten is úgy akarja, bebiztosíthatjuk helyünket a négyben, ami az eredeti célkitűzés volt.
Tominak holnap nem lesz meccse, hétfőn viszont kettő is.
Peti egy svájcival fog játszani Debóra finn ellenfelet kapott, Balu pedig a német egyest, aztán délután valószínű egy francia fiú következik.
Egyenlőre ennyi, folytatás holnap.

Farkas János szombati beszámolója

Share this post