A szezon utolsó egyéni versenye Nyíregyházán volt

Befejeződött a szezon utolsó versenye Nyíregyházán, ahol  A és C kategóriájú játékosok mérhették össze erejüket! Sajnos a Top 16-os verseny csak 11 nevezővel indult, ami a megnövekedett mennyiségű A-s verseny rovására írható! Nem várható el a játékosoktól sem, hogy 3 egymást követő hétvégén az ország 3 különböző városában pályára lépjenek, még a csábító pénzdíjak ellenére sem!top2_a_dobogoA versenyt szett-veszteség nélkül az első kiemelt Farkas Balázs nyerte, és a második kiemelt Boros Dávid is teljesítette a papírformát, megszerezve az ezüstérmet! A harmadik helyre Dévald Tamás futott be, aki zseniális játékkal Kispéter Ádámot verve jutott be a 4 közé, majd Kamocsai Bendegúzt legyőzve lett 3.!A kis létszámú vigaszágon Ulics Máté diadalmaskodott.

top2_c_dobogoA C kategóriában kissé borult a papírforma. Az első helyen kiemelt Győri-Baros László  a 3. helyet szerezte meg egy utolsó pillanatig kiélezett csatában Détár János ellen. A Döntőben a két 3-4 kiemelt csaphatott össze. Itt a frissebb Polczer Rajmund 3/1 arányban diadalmaskodott Zékány Péter ellen. A vigaszágat  a férfi mezőnyben remekül helytálló Csókási Eszter nyerte!

A nap krónikájához tartozik még a két U15-ös junior válogatott Laskai Vanda és Chukwu Hannah játéka. Mindketten remekül helytálltak a férfi mezőnyben és játékukat rendre nagy közönségsiker kísérte.

Bottyán István beszámolója

Share this post