Nagy Peti duplázott Club Tihanyban

A hét végén a seniorok is lejátszották utolsó versenyüket a szezonban, a szokásos tihanyi helyszínükön. Kisebb jubileum is volt ez a verseny, hiszen pont 30 éve volt először squash verseny Club Tihanyban, igaz, akkor még nem senior verseny volt.
Ragyogó jó időben léphetett pályára a négy korcsoport, amiben összesen 34 játékos szerepelt. Napközben a játéké volt a főszerep, de este a közös vacsorák és közös programok is emlékezetesek maradnak, egyre inkább kezd baráti közösséggé formálódni a senior csapat.De nézzük az eredményeket, hiszen csak egy squash verseny volt:

tihany_tavasz_noiA hölgyeknél Udvardi Leonóra ezúttal visszavágott Kékesi Zsuzsinak és sikerült megnyernie a versenyt. A dobogó harmadik fokára Dr. Takács Kata állhatott fel.

tihany_tavasz_ffi55A legnépesebb mezőny a férfi 55-ös csoportban jött össze, ez már lassan kezd is szokás lenni. A döntőt Horváth Tibor és Vas Károly játszotta, Tibor került ki győztesen. A listavezető Sódar László Werner Miklóst legyőzve szerezte meg a harmadik helyet.

tihany_tavasz_ffi45Férfi 45-ben voltak a legszorosabb mérkőzések, de ez is már hagyománnyá nőtte ki magát. A harmadik helyért Takács Zoli egy szerencsés döntő szettben verte Sebestyén Róbertet. A döntő egy rangadó volt Tóth Béla és Nagy Péter Bálint között, és ezúttal Béla alul maradt.

tihany_tavasz_ffi3535-ben nem láthattunk szoros meccseket, az izgalmat az jelentette, hogy Nagy Péter Bálint tud-e duplázni, hiszen itt is döntőbe került. Pogány Péter volt az ellenfél, aki egy visszalépés miatt tudta kiharcolni ezt a lehetőséget, de élni már nem tudott vele, Nagy Petinek sikerült dupláznia, aki ezzel elnyerte a Club Tihany különdíját is. A harmadik helyre itt is a listavezető Zsengellér Sándor került.
Bár ez volt a seniorok utolsó hazai versenye a szezonban, a ranglistapontok már a következő szezonba számítanak bele. A pontok érvényesítése még későbbre marad, mert a ranglistarendszer megújítás alatt van.
Több résztvevő ezzel a versennyel a szegedi nemzetközi versenyre hangolt, nekik jó versenyzést, és mindenkinek kellemes nyarat kívánunk!

Share this post